logo PNEC 2019Serdecznie zapraszamy do udziału w ogólnopolskim seminarium „Inkluzywna transformacja energetyczna i ochrona klimatu w miastach i gminach”, adresowanym do przedstawicieli samorządów lokalnych z całej Polski, które odbędzie się w dniach 19-20 maja br. w Centrum Szkoleń i Konferencji Geovita w Jadwisinie k. Warszawy.

Seminarium poświęcone będzie zagadnieniom transformacji energetycznej i adaptacji do zmiany klimatu w kontekście nowych wyzwań społecznych i geopolitycznych, w tym przeciwdziałaniu ubóstwu energetycznemu. Po południu pierwszego dnia seminarium odbędzie się Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia Gmin Polska Sieć „Energie Cités”.

Zapraszamy do rejestracji na seminarium i Walne Zebranie za pośrednictwem formularza rejestracji on-line.

Udział w seminarium dla członków Stowarzyszenia oraz przedstawicieli samorządów lokalnych jest bezpłatny, natomiast koszty zakwaterowania i dojazdu uczestnicy pokrywają we własnym zakresie. Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc zgłoszenia będą przyjmowane do wyczerpania miejsc, a pierwszeństwo zostanie przyznane przedstawicielom gmin członkowskich oraz innych samorządów lokalnych.

Do zobaczenia w Jadwisinie!

logo Multiply  logo EPAH  logo porozumienie burmistrzow l